Jong ontmoet oud

in De Muziekfabriek

Op zondag 2 december vindt in De Muziekfabriek in Heeswijk-Dinther een muzikale ontmoeting plaats tussen verschillende generaties muzikanten. Het opleidingsorkest van Muziekvereniging Servaes houdt namelijk een uitwisselingsconcert met het Bernhezer Senioren Orkest.

Beide twee orkesten zaten drie jaar geleden ook al eens samen op het podium tijdens het Jong ontmoet Oud muziekfestival. Dat festival werd gehouden in het weekend van de Viking Dinther Proms concerten ter gelegenheid van het 85-jarig bestaan van Muziekvereniging Servaes. Ook het aanstaande uitwisselingsconcert staat in het teken van een jubileum. Dit jaar viert namelijk het Bernhezer Senioren Orkest haar 10-jarig bestaan. Dat leek de twee orkesten een mooie gelegenheid om opnieuw samen het podium te betreden.

Zondagochtend 2 december zal het opleidingsorkest, onder leiding van Arian Deckers, de muzikale ontmoeting tussen jong en oud openen. Het Bernhezer Senioren Orkest, onder leiding van Leo Boeijen, zal de ochtend afsluiten. Beide orkesten zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het belooft een mooie ochtend te worden, voor jong en oud en alles wat daar tussen zit. Iedereen is vanaf 10:30 uur welkom in De Muziekfabriek, Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Het concert begint om 11:00 uur. De toegang is gratis.