Dinerconcert ‘Heeswijk-Dinther 75 jaar bevrijd’ 21 september

Op zaterdagavond 21 september 2019 gaat Muziekvereniging Servaes een dinerconcert uitvoeren met als thema ‘Heeswijk-Dinther 75 jaar bevrijd’. Het belooft een speciale avond te worden waar prachtige muziek, een heerlijk diner en een krachtig thema samen komen.

Op deze avond wordt u tijdens een heerlijk verrassingsdiner een mooi concert aangeboden waaraan o.a. de slagwerksectie, het harmonieorkest en verschillende ensembles uit het orkest zullen meewerken. Het thema van het concert is ‘Heeswijk-Dinther 75 jaar bevrijd’.  Het moge duidelijk zijn dat er die avond veel aandacht zal zijn voor de bevrijding van Zuid Nederland en in het bijzonder van Heeswijk-Dinther in de vorm van muziek uit die tijd maar ook muziek die te maken heeft met oorlog en bevrijding in het algemeen.

Het verrassingsdiner, dat uit 5 gangen bestaat met als voorafje een amuse en als afsluiting koffie, is samengesteld en zal worden verzorgd door onze chefkok Maurice Bissels met hulp van een aantal mensen in en rondom onze verenging. De kosten voor dit muzikale diner bedragen per persoon €45,- (exclusief drankjes).

Het dinerconcert vindt plaats in De Muziekfabriek, Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther op zaterdag 21 september en begint om 19.00 uur. In totaal kunnen ongeveer 100 mensen aan het diner deelnemen. Wilt u zeker zijn van een plaatsje, reageer dan snel. Toekenning van de entreekaarten gebeurt op volgorde van binnenkomst. Let op: Uw aanmelding is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

ENTREEKAARTEN RESERVEREN:

Wilt u entreekaarten voor dit dinerconcert bestellen? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Mandy Verhoeven via e-mail voorzitter@muziekverenigingservaes.nl of telefonisch via 06-48103687.

Wij maken zodra alle aanmeldingen binnen zijn een tafelschikking. Als u graag bij vrienden of bekenden aan tafel zou willen zitten dan mag u dit kenbaar maken bij uw aanvraag voor kaartjes. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.