Bernhezer Muziekfestival 11 juni 2023

Zondag 11 juni presenteren de Bernhezer muziekverenigingen het Bernhezer Muziekfestival. Tussen 13.00 en 15.00 uur verzorgen de muziekverenigingen bij de Muziekfabriek in Heeswijk-Dinther een bijzondere muziekmiddag.

Het jeugdorkest van Muziekvereniging Animato uit Nistelrode onder leiding van Remco Spierings zal de middag openen. De jubilerende 200-jarige Koninklijke Fanfare Sint Willibrord uit Heeswijk vaardigt het jeugd slagwerkorkest onder leiding van Wim van Zutphen af. Daarna komt het jeugdorkest van fanfare Aurora uit Heesch onder leiding van Fred van Toor. De jeugdslagwerkgroep uit Nistelrode staat o.l.v. Paul van Lokven, net als de Mallet Selection van Muziekvereniging Servaes uit Dinther. Daarom zullen zij, speciaal voor deze middag, voor het eerst een gezamenlijk optreden verzorgen. Het festijn wordt afgesloten door een sneakpreview van VIC (Vorstenbosch in concert). Muziekvereniging De Notenkrakers uit Vorstenbosch onder leiding van Bob van Rutte zal ondersteund worden door een combo én zangeressen.

Het muziekfestival vindt plaats bij de Muziekfabriek in de Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther. Er is een gezellig terras aangekleed voor het publiek waar naast muziek, ook genoten kan worden van een drankje. Indien het weer het toelaat is het buiten en anders hebben we het festival in de Muziekfabriek. De middag is gratis toegankelijk.