Muziekvereniging Servaes presenteert Winter Vibes

Op 17 December prestenteer Muziekvereniging Servaes het themaconcert Winter Vibes in onze eigen Muziekfabriek, waarin we het publiek mee gaan nemen in een muzikale trip door De winter Deze show bestaat uit drie delen die alle met het thema winter te maken hebben.

Het eerste blok bestaat uit muziekstukken voor de Harmonie en slagwerkgroep waarin de maand december centraal staat met mooie muziek en duidelijk herkenbare melodieën.

Het tweede blok gaat over de in december bekende top 2000 en hierin zal de harmonie diverse nummer ten gehore brengen van dit repertoire. Hierin worden zij ondersteund door een combo en zang van plaatselijke talenten zoals Mariëlle Lunenburg, Marga van de Broek, Ton van de Veerdonk en Lot Engelen.

Het derde blok zal gaan over het winterse aprés ski en zal vol zitten met Schlagers en andere feestmuziek waarin we het publiek meenemen in een duidelijk feestelijk thema en ze voorbereiden op een heel gezellige afterparty.

Het geheel zal gepresenteerd worden door Arjan Wellens. Het belooft een muzikaal feestje te worden!

De kaarten, inclusief 1 consumptie, gaan 10 euro kosten.

De kaarten voor deze uitvoering zijn verkrijkgbaar bij Cigo Paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij Dagwinkel Schouten in Loosbroek. Ze zijn ook te bestellen via kaartverkoop@muziekverenigingservaes.nl 

Bij voldoende belangstelling kan eventueel de vrijdag meegenomen worden als concertavond. Een mini-proms die je niet mag missen!